Termeni

1. Vârsta
Autoturismul poate fi închiriat persoanelor care posedă permis de conducere naţional sau internaţional, de cel putin 1 an, cu vârsta minimă de 19 ani.
2. Închirierea
Intocmirea actelor de închiriere se efectueaza la sediul S.C. Full Contact S.R.L.din Piteşti, str. N. Bălcescu nr. 122A sau în orice locaţie din Romania, dupa caz.
3. Durata închirierii
Autoturismele pot fi închiriate pe o perioadă minimă de 72 ore ( 3 zile ).
4. Garanţia
La întocmirea contractului de închiriere, se percepe o garanţie materială intre 300 si 700 EURO, în funcţie de tipul şi clasa autoturismului. Garanţia materială se restituie în momentul predării autoturismului de către client. Se acceptă plata cash, card sau în contul bancar al firmei.
5. Documentele necesare închirierii
a) Pentru persoană juridică:
- Copie după Certificatul de înregistrare (C.U.I.);
- Comanda pentru închiriere din partea firmei, ştampilată şi semnată;
- Ştampila societăţii;
- Împuternicirea pentru persoana desemnată să preia autoturismul şi să semneze contractul.
b) Pentru persoană fizică:
- carnet de conducere categoria B
- act de identitate (BI/CI sau paşaport).
6. Predarea / preluarea autoturismului
Autoturismul se predă / preia cu rezervorul de combustibil plin, curat interior şi exterior. Combustibilul consumat pe perioada închirierii este suportat de către client. Clientul poate opta să achite operatorului contravaloarea serviciului de spălare a autoturismului. Predarea / preluarea autoturismului se efectuează in baza unui proces verbal, anexa 1 si 2 la contractul de închiriere.
7. Preţurile
Nu conţin T.V.A. (19%), sunt exprimate în EURO, plătibile în RON la cursul BNR din ziua facturării. Plata se poate efectua în numerar, card sau OP la începutul închirierii. Dacă se doreşte sofer în momentul închirierii autoturismului, se percepe o taxă de 25 EURO / zi + TVA.
8. Servicii suplimentare
La solicitarea clientului,autoturismul se poate preda / prelua in orice locatie din ţară contra cost. Putem oferi: sistem GPS, scaun pentru copil, stick acces internet şi lanţuri pentru anvelope.
9. Asigurări
Autoturismele au toate taxele plătite de către firma noastra, respectiv : CASCO, RCA, VIGNETA, valabile in Romania.
10. Rezervare
Se solicită un avans in sumă de 100 euro cash sau in contul bancar al firmei. Autoturismul este rezervat in momentul cand avansul este încasat. Rezervarea se poate anula de către client la maxim 24 de ore de la efectuarea plaţii cu titlu de avans. Nerespectarea, neprezentarea clientului din motive personale la data şi locul stabilit de comun acord, conduce la pierderea avansului pentru închiriere, deoarece firma înregistreaza beneficiu nerealizat.
Twitter
RentOtopeni on Twitter
12 people follow RentOtopeni
Twitter Pic activtou Twitter Pic cborodes Twitter Pic Orbitlon Twitter Pic ipatecip Twitter Pic rushrios Twitter Pic Bosdebos Twitter Pic Florescu Twitter Pic dragosig